Arxiu mensual 24/01/2018

PerRedacció

Els “ciberavis” davant les noves tecnologies

Cada vegada són més els adults majors de 55 anys que s’adonen dels beneficis que Internet i les noves tecnologies poden aportar-los a la seva vida diària. Són el que carinyosament algun cop s’ha anomenat avis i àvies de la tecnologia, o “ciberavis” i “ciberàvies”. Han trobat en la realització de la infinitat de tasques que possibiliten les noves tecnologies formes de desenvolupar-se individualment i social, millorant la seva qualitat de vida en molts aspectes: formatius, culturals, relacionals, tècnics, de psicomotricitat, etc. Llegiu més

PerRedacció

Foment de l’Alfabetització Digital dels Sèniors es constitueix com associació sense afany de lucre

Aquest dimecres al matí Foment de l’Alfabetització Digital dels Sèniors (FADS) ha complimentat la seva inscripció al registre d’associacions de la Direcció General de Dret i d’Entitats Jurídiques del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya. Després de diversos mesos de treball en el projecte d’entitat, els objectius, línies estratègiques i diverses proves i projectes pilot al territori amb èxit, els responsables de FADS s’han reunit aquesta setmana per fer l’acta de constitució, la proposta d’estatuts i la posada en marxa efectiva de l’entitat. Llegiu més

PerRedacció

Itineraris pedagògics

Dissenyem i implementem itineraris pedagògics especialment adreçats a les persones grans així com creem i editem continguts didàctics.

PerRedacció

Cursos i tallers

Proposem cursos i tallers pràctics adaptats a les necessitats de la gent gran, d’utilitat per allò més qüotidà del dia a dia.

PerRedacció

Alfabetització digital i socialització

Una major formació en l’ús de dispositius mòbils suposa una major qualitat de vida, promou la socialització i evita el sentiment de solitud.

PerRedacció

Comunicació i informació

La gent gran té molts pocs canals d’informació d’actualitat que parlin el seu llenguatge. Volem omplir aquest buit.

PerRedacció

Treball en xarxa

Cooperem i treballem amb tot tipus d’entitats, organitzacions i institucions amb l’objectiu d’aportar una major qualitat de vida.