Inici de classes a Llinars del Vallès, Vilafranca del Penedès i Vallromanes

PerRedacció

Inici de classes a Llinars del Vallès, Vilafranca del Penedès i Vallromanes

Foment de l’Alfabetització Digital dels Sèniors ha donat l’inici als cursos i itineraris pedagògics per a sèniors aquest matí al Centre de Formació Permanent de Can Lletres de Llinars del Vallès. La formació que es posa en marxa en aquest equipament del municipi del Vallès Oriental és un itinerari pedagògic, que inclou una introducció a la telefonia mòbil, a la missatgeria instantània, les xarxes socials, les compres per internet i aplicacions específiques per a majors de 55 anys. El curs, previst des de febrer a desembre, té com objectiu principal que els alumnes aprenguin a utilitzar el seu smartphone a nivell d’usuari amb les eines i aplicacions més quotidianes.

En els propers dies, també s’iniciaran cursos a Vallromanes i a Vilafranca del Penedès. En la capital del vi, Foment torna a repetir experiència ja que entre els mesos de setembre i novembre la nostra entitat va realitzar dues formacions pilot en el Casal del Gent Gran del Tívoli d’aquesta població.

Quant a l'autor

Redacció administrator

Periodista, escriptor i expert en comunicació. Llicenciat en Comunicació Àudiovisual per la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna, Universitat Ramon Llull.