Can Lletres de Llinars del Vallès celebra el sisè aniversari

PerRedacció

Can Lletres de Llinars del Vallès celebra el sisè aniversari

El centre de formació permanent de Can Lletres de Llinars del Vallès ha celebrat aquest 17 de març el seu sisè aniversari de la seva inauguració. L’equip que gestiona el centre ho va voler celebrar amb un petit acte informal amb els alumnes d’Alfabetització Digital per a Sèniors oferint unes galetes commemoratives de l’aniversari en forma de 6. L’equipament municipal de Can Lletres forma part del patrimoni cultural i arquitectònic d’aquest municipi ja que fou la Torre del Baró de la Barre, un dels edificis senyorials construït a finals del segle XIX.

Des de la nostra entitat, Foment de l’Alfabetització Digital dels Sèniors, ens afegim a les celebracions i volem felicitar a tot l’equip de Can Lletres en aquest aniversari i volem agrair de tot cor l’ajut, la col·laboració, la simpatia i la magnífica acollida que ens han brindat des del primer dia que varem arribar a tots i cadascun dels seus membres. També volem felicitar per l’aniversari a l’ajuntament de Llinars del Vallès en aquest aniversari i per la seva sensibilitat envers els objectius de la nostra associació i en pro de la millora de la qualitat de vida dels sèniors del municipi, així com també agrair-los la confiança dipositada en la nostra entitat. Per molts anys, Can Lletres, i esperem celebrar-ne molts més plegats!

Quant a l'autor

Redacció administrator

Periodista, escriptor i expert en comunicació. Llicenciat en Comunicació Àudiovisual per la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna, Universitat Ramon Llull.

Deixeu una resposta