Nous cursos d’alfabetització digital a Sitges, Manlleu i La Batllòria

PerRedacció

Nous cursos d’alfabetització digital a Sitges, Manlleu i La Batllòria

Els municipis de Sitges, Manlleu i La Batllòria (Sant Celoni) han iniciat durant les darreres setmanes d’abril i primeres de maig sengles cursos d’alfabetització digital destinats a les persones grans, afegint-se als que ja s’estan desenvolupant a Vilafranca del Penedès, Llinars del Vallès i Vallromanes. L’associació Foment de l’Alfabetització Digital dels Sèniors és l’entitat responsable d’impartir aquests cursos en col·laboració amb els diferents municipis implicats. La sensibilització en aquest àmbit per part de les institucions locals, les més properes als ciutadans, permet que els sèniors d’aquests municipis es beneficiïn d’una formació bàsica en telefonia mòbil molt necessària actualment però que hom no pot trobar en cap centre formatiu.

Els tallers d’iniciació a la telefonia mòbil que es porten a terme en aquests municipis s’imparteixen una vegada a la setmana al llarg de dues hores. A la vila de Sitges, les sessions d’alfabetització digital per a sèniors es celebren al Casal Pau Casals, molt a prop de l’estació de trens de la població. A Manlleu, el taller d’iniciació s’imparteix al Casal Federica Montseny i a la població de La Batllòria, que pertany al nucli urbà de Sant Celoni, el taller s’imparteix al centre Unió Batllorienca.

Quant a l'autor

Redacció administrator

Periodista, escriptor i expert en comunicació. Llicenciat en Comunicació Àudiovisual per la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna, Universitat Ramon Llull.

Deixeu una resposta