Vallromanes inaugura nou Casal de la Gent Gran

PerRedacció

Vallromanes inaugura nou Casal de la Gent Gran

Mig miler de veïns de Vallromanes han assistit aquest diumenge a la inauguració del nou Casal de la Gent Gran del municipi que donarà resposta a les necessitats d’aquest col·lectiu i que anteriorment havia estat l’escola del poble. A l’acte d’inauguració van assistir, entre altres, l’alcalde del municipi, David Ricart, el regidor de Gent Gran, Josep Maria Garcia, el vicepresident tercer de la Diputació de Barcelona, Martí Pujol, el president de l’associació de Gent Gran, Alfonso Illescas, i molts veïns i veïnes, alguns dels quals antics alumnes de l’escola que havia acollit l’edifici.

L’immoble, que ha estat remodelat amb l’ajut de la Diputació de Barcelona, es composa de dos plantes: la planta baixa que es destinarà a les activitats pròpies per a la Gent Gran i la primera planta que s’ubicarà un Centre de dia, amb una capacitat per a 17 places. A l’exterior s’hi ha reservat un espai per a pistes de petanca que serà utilitzat pel Club Petanca Vallromanes.

Vallromanes és un dels municipis catalans que ha apostat més decididament per a eradicar l’analfabetisme digital de la Gent Gran en col·laboració amb Foment de l’Alfabetització Digital dels Sèniors. Des de la nostra entitat volem felicitar a tothom per la posada en marxa d’aquest nou equipament públic municipal i desitjar que el seu ús sigui molt productiu en benefici de les persones grans del poble.

Quant a l'autor

Redacció administrator

Periodista, escriptor i expert en comunicació. Llicenciat en Comunicació Àudiovisual per la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna, Universitat Ramon Llull.

Deixeu una resposta