Nou projecte amb la Fundació Aroa i la Xarxa Dosdeu a Barcelona

PerRedacció

Nou projecte amb la Fundació Aroa i la Xarxa Dosdeu a Barcelona

La Fundació Aroa, la Xarxa Dosdeu i Foment de l’Alfabetització Digital dels Sèniors inicien un projecte conjunt de formació digital mòbil per a gent gran

La Fundació Aroa, l’Associació Xarxa Dosdeu i Foment de l’Alfabetització Digital dels Sèniors iniciaran el proper mes de setembre un projecte conjunt de formació de gent gran al centre Sociocultural i Casal de Barri Espai 210 de l’Eixample de Barcelona. Aquesta formació, oberta a totes les persones grans del barri, es desenvoluparà entre els mesos de setembre i desembre. La formació que es desenvoluparà serà un mini-taller d’iniciació a la telefonia mòbil titulat “Què és i com s’utilitza un smartphone” i és una breu introducció a la telefonia intel·ligent, aprenent quin és l’ús bàsic dels dispositius, ajustaments generals i altres elements bàsics.

Els cursos, que tindran una durada de quatre mesos, es desenvoluparan els dijous al matí entre els mesos de setembre i desembre i suposen la primera col·laboració entre les tres entitats. La Fundació Aroa és una entitat sense ànim de lucre i amb voluntat social, fundada el desembre del 2003, per un conjunt de professionals de la salut, l’educació i l’atenció social amb sensibilitat per la creixent presència dels trastorns psicosocials, en l’exercici diari de la seva professió i la seva tasca és la promoció d’hàbits de salut per la prevenció dels trastorns psicosocials i oferir noves solucions per al seu abordatge. És per això que tant la Fundació Aroa, com l’Associació Xarxa Dosdeu, gestora d’aquest equipament municipal, tenen una especial sensibilitat envers l’alfabetització digital de les persones grans.

Aquest projecte entre entitats serà el primer que acorda Foment de l’Alfabetització Digital dels Sèniors amb una gran entitat de referència en aquest àmbit del nostre país com la Fundació Aroa. Des de la nostra associació volem agrair profundament l’interès, l’acollida i la confiança de la Fundació Aroa i l’associació Xarxa Dosdeu i desitgem que aquest sigui el primer de molts projectes conjunts.

Quant a l'autor

Redacció administrator

Periodista, escriptor i expert en comunicació. Llicenciat en Comunicació Àudiovisual per la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna, Universitat Ramon Llull.

Deixeu una resposta