Tornen les classes després de la pausa estival

PerRedacció

Tornen les classes després de la pausa estival

Més d’un centenar d’alumnes dels diferents cursos d’alfabetització digital han començat aquesta segona quinzena de setembre, una xifra que s’ha incrementat respecte el passat mes de juny. Els cursos a Barcelona han estat els primers a

començar les classes i progressivament s’aniran incorporant els alumnes de Llinars del Vallès, La Batllòria, Manlleu, El Vendrell, Vilafranca i Vallromanes. Foment de l’Alfabetització Digital dels Sèniors preveu aquest curs de continuar apostant per la innovació pedagògica i per aquest motiu, tirarà endavant una nova estratègia pedagògica que recollirà la incidència real d’algunes pràctiques. La nostra institució també vol promocionar la competència digital o crear noves modalitats de formació destinades a les persones grans.

Quant a l'autor

Redacció administrator

Periodista, escriptor i expert en comunicació. Llicenciat en Comunicació Àudiovisual per la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna, Universitat Ramon Llull.