Rifa de Cap d’Any d’un telèfon mòbil intel·ligent

PerRedacció

Rifa de Cap d’Any d’un telèfon mòbil intel·ligent

L’associació Foment de l’Alfabetització Digital dels Sèniors ha organitzat la rifa d’un telèfon mòbil intel·ligent coincidint amb la pausa hivernal dels cursos i amb l’avinentesa de les tradicionals festes de Nadal i Cap d’Any. Participaran en la

rifa i podran optar al premi totes aquelles persones que comprin butlletes repartides pels membres i simpatitzants de l’associació. El guanyador del sorteig es determinarà per la coincidència exacta dels tres darrers números especificats a la butlleta guanyadora de la combinació guanyadora del sorteig de la Grossa de Cap d’Any de Loteria de Catalunya, el dia 31 de desembre de 2018. El preu de cada participació és de dos euros que serviran per finançar els costos de l’entitat.

Les bases del sorteig es poden consultar aquí.

Quant a l'autor

Redacció administrator

Periodista, escriptor i expert en comunicació. Llicenciat en Comunicació Àudiovisual per la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna, Universitat Ramon Llull.

Deixeu una resposta