Més d’un quart dels sèniors francesos no utilitzen mai Internet

PerRedacció

Més d’un quart dels sèniors francesos no utilitzen mai Internet

Més d’un 25% dels francesos majors de 60 anys no utilitzen mai internet, segons un estudi realitzat per l’associació Les Petits Frères des Pauvres. Segons aquest estudi, publicat ara

fa pocs dies, la taxa de “no-connexió” a la xarxa és del 27% per les persones més grans de 60 anys i puja a prop del 60% pels que tenen més de 85 anys. “L’exclusió digital posa a un nombre important de la nostra gent gran encara més al marge de la societat i els aïlla en el nostre món hiperconnectat, fins i tot aquells que són els més joves entre 60 i 69 anys”, subratllen els autors de l’estudi.

Les Petits Frères des Pauvres recomanen instal·lar un “univers web-friendly en el dia a dia de les persones grans”, desenvolupant connexions Wifi en les residències de gent gran i encoratjar-los a esdevenir també “actors” en el camp de l’Internet.

Quant a l'autor

Redacció administrator

Periodista, escriptor i expert en comunicació. Llicenciat en Comunicació Àudiovisual per la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna, Universitat Ramon Llull.

Deixeu una resposta