Entrega dels Premis FADS 2018

PerRedacció

Entrega dels Premis FADS 2018

Al llarg d’aquest mes de gener i febrer s’han fet l’entrega de les distincions de Foment de l’Alfabetització Digital dels Sèniors de 2018. El passat 11 de gener es va fer entrega del reconeixement a l’Ajuntament de Vallromanes en un

acte al Casal de la Gent Gran de la població. A l’acte hi van assistir l’alcalde de la localitat i president del Consell Comarcal del Vallès Oriental, David Ricart, el regidor de Serveis socials i Gent gran, Noves tecnologies, Esports i Joventut, Josep Maria Garcia, i el president de l’Associació de Gent Gran de Vallromanes, Alfonso Illescas.
El dimarts passat es va fer entrega del reconeixement a l’Agrupació Barça Jugadors, en un acte en què hi van intervenir el president de l’ABJ, Ramon Alfonseda, i la responsable de Formació i Màrqueting, Mireia Riera. El darrer premi, atorgat al programa de ràdio Popap, encara queda pendent de la seva entrega en espera de la proposta de data per part dels responsables d’aquest magazine de Catalunya Ràdio.

Quant a l'autor

Redacció administrator

Periodista, escriptor i expert en comunicació. Llicenciat en Comunicació Àudiovisual per la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna, Universitat Ramon Llull.

Deixeu una resposta