Barcelona i la Fundació de la Mobile World Capital invertiran 400.000 euros en 5G per a gent gran

PerRedacció

Barcelona i la Fundació de la Mobile World Capital invertiran 400.000 euros en 5G per a gent gran

L’ajuntament de Barcelona i la Fundació de la Mobile World Capital han anunciat la inversió de 1,2 milions d’euros en projectes 5G, entre els quals 400.000 euros es destinaran a gent gran. El consistori barceloní ha obert una

convocatòria de projectes que aprofitin la tecnologia 5G per facilitar la vida de la gent gran. Els participants tindran temps fins el novembre per presentar les seves propostes i el projecte guanyador s’aplicarà com prova pilot durant un any i mig a la capital catalana. L’objectiu d’aquest projecte és triar propostes per veure com el 5G pot millorar les necessitats de la gent gran.

Quant a l'autor

Redacció administrator

Periodista, escriptor i expert en comunicació. Llicenciat en Comunicació Àudiovisual per la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna, Universitat Ramon Llull.

Deixeu una resposta