Els gamers sèniors augmenten prop d’un 50% en un any

PerRedacció

Els gamers sèniors augmenten prop d’un 50% en un any

Els jugadors de videojocs d’entre 45 i 64 anys augmenten un 47% en un any, segons un estudi fer per a UOC i publicat en el seu portal web. Segons les dades d’aquesta enquesta, els gamers sèniors han

passat a ser del 15% d’un total de 15 milions de jugadors el 2016 al 22% d’un total de 15,8 milions el 2017. Segons s’apunta en l’article, molta gent gran s’apunta a jugar tant per mantenir-se àgil mentalment com per entretenir-se i utilitzen principalment dispositius mòbils com poden ser els smartphones o les tauletes.
Diversos estudis demostren que jugar amb videojocs té efectes positius sobre la capacitat cognitiva de les persones grans. Els videojocs, segons aquest article, es podrien convertir en una eina terapèutica prometedora per a les persones que tenen dèficits de control cognitiu, com, per exemple, les persones amb dèficit d’atenció amb hiperactivitat, depressió o demència.

Quant a l'autor

Redacció administrator

Periodista, escriptor i expert en comunicació. Llicenciat en Comunicació Àudiovisual per la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna, Universitat Ramon Llull.