FADS participa en projectes d’alfabetització digital en universitats catalanes

PerRedacció

FADS participa en projectes d’alfabetització digital en universitats catalanes

Foment de l’Alfabetització Digital dels Sèniors (FADS) començarà a participar en el proper curs acadèmic 2019/2020 de diversos projectes d’alfabetització digital de gent gran dins de l’àmbit universitari. Aquesta tardor, la FUB+GRAN de la Universitat de Manresa ha organitzat el curs “Xarxes mòbils i tecnologies digitals”, que ha estat dissenyat i serà impartir per FADS. Aquesta formació obre les portes de l’àmbit universitari a Foment, que sempre ha tingut el punt de mira en l’àmbit universitari com referència per l’excel·lència formativa.

D’altra banda, la Universitat Ramon Llull (URL) també ha convidat a Foment a participar en la 5a edició de la Universitat per a la Gent Gran en el curs 2019/2020. L’organització de la URL ha convidat a FADS a participar a una de les sessions previstes en l’edició del curs vinent i que es desenvolupen en la Facultat de Ciències de la Salut d’aquesta universitat. La sessió en la qual l’organització participarà es titula “Alfabetització Digital dels Sèniors” i es celebrarà a principis del mes de febrer.

Des de Foment de l’Alfabetització Digital dels Sèniors es vol agrair als dirigents responsables d’ambdues universitats la seva confiança i consideració envers la institució i hom vol felicitar-los pel seu compromís contra l’escletxa digital de les persones grans i en favor de projectes digitals amb persones grans.

Quant a l'autor

Redacció administrator

Periodista, escriptor i expert en comunicació. Llicenciat en Comunicació Àudiovisual per la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna, Universitat Ramon Llull.