Roger Torrent rep en audiència una representació de FADS

PerRedacció

Roger Torrent rep en audiència una representació de FADS

El president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, va rebre en audiència una representació de Foment de l’Alfabetització Digital dels Sèniors (FADS), encapçalada pel seu secretari, Francesc Vila, i Josep Solano.

Els representants de l’associació han explicat a Torrent els orígens i motivacions de l’entitat, han posat de relleu la tasca social que FADS està portant a terme en el territori i han explicat els objectius i els projectes de futur de l’entitat, entre els quals destaca el de posar sobre la taula del debat en l’àmbit polític, social i empresarial la importància d’una alfabetització digital apropiada i segura de la gent gran de Catalunya, com eines imprescindibles per una major autonomia, participació i integració d’aquest col·lectiu en la societat del coneixement.

Torrent, per la seva banda, s’ha mostrat molt interessat amb el desenvolupament i aproximació a les noves tecnologies que en fan les persones grans i ha posat sobre la taula els grans reptes que té l’àmbit de la pedagogia en l’àmbit digital per a les persones grans.

Foment de l’Alfabetització Digital dels Sèniors ha assegurat al president del Parlament que l’entitat continuarà treballant en reduir al màxim l’escletxa digital de les persones grans, així com també posant de relleu la importància que té que la gent gran de Catalunya disposi de les eines més adequades per tenir un accés als avantatges que proporcionen les noves tecnologies d’una forma ràpida, senzilla i segura.

(Fotografia gentilesa del Gabinet de Comunicació del MH President del Parlament de Catalunya)

Quant a l'autor

Redacció administrator

Periodista, escriptor i expert en comunicació. Llicenciat en Comunicació Àudiovisual per la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna, Universitat Ramon Llull.

Deixeu una resposta