FADS assisteix a la Diada de les TIC

PerRedacció

FADS assisteix a la Diada de les TIC

L’associació Foment de l’Alfabetització Digital dels Sèniors ha participat aquest dimecres de la Diada de les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació d’enguany organitzada per l’Associació ONES Associació d’Enginyeria Tècnica de Telecomunicació de Catalunya (GRAUSTIC) i que ha estat centrada en l’apoderament de la ciutadania. 

L’acte inaugural ha estat presentat per la periodista Sílvia cóppulo i han intervingut Dani Pujol, president de GRAUSTIC i vicepresident de l’Associació de professionals TIC de Catalunya (APTICC); Eduard Martín Lineros, president de l’Associació de Professionals TIC de Catalunya; Michael Donaldson, comissionat d’Innovació Tecnològica, administració electrònica i bon govern de l’Ajuntament de Barcelona; Josep González, president de PIMEC; Jaume Casals, rector de la Universitat Pompeu Fabra; i Xavier Gatius, secretari general de Polítiques digitals i administració pública de la Generalitat de Catalunya. Tot seguit, la conferència inaugural ha estat a càrrec del soci-gestor de MEDIAPRO, Jaume Roures.

La jornada ha acabat amb cinc taules paral·leles sobre Gaming: oci i negoci, Plataformes digital, Nous models de negoci en la vida quotidiana, La nova educació: Administració Pública i Empreses i Aplicacions del 5G en l’àmbit sanitari. Tot seguit, després d’una pausa i d’un resum de les cinc taules de debat, la professora d’investigació a de l’Institut Robòtica i Informàtica Industrial de la UPC, Carme Torres. Al final de la jornada es van lliurar els premis GrausTIC 2019.

Quant a l'autor

Redacció administrator

Periodista, escriptor i expert en comunicació. Llicenciat en Comunicació Àudiovisual per la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna, Universitat Ramon Llull.

Deixeu una resposta