FADS inicia contactes amb els partits polítics del Parlament

PerRedacció

FADS inicia contactes amb els partits polítics del Parlament

Els principals responsables de l’associació Foment de l’Alfabetització Digital dels Sèniors han iniciat al llarg de les darreres setmanes contactes amb totes les forces polítiques amb representació al Parlament de Catalunya. L’objectiu d’aquestes trobades ha estat el de fer una primera presa de contacte amb tots els partits polítics del Parlament, especialment amb els membres responsables de polítiques digitals i de gent gran. Les entrevistes amb els representants dels partits polítics ha permès presentar la nostra associació, els nostres objectius i sensibilitzar als diputats sobre la importància de l’alfabetització digital de la gent gran a Catalunya. 

La delegació de FADS, encapçalada pel secretari de l’associació, Francesc Vila, i el responsable gerent, Josep Solano, s’ha reunit amb Santi Rodríguez, diputat del Partit Popular; Noemí de la Calle i Elisabeth Valencia, diputades de Ciutadans; Raúl Moreno, diputat del Partit dels Socialistes de Catalunya; Najat Driouech Ben Moussa, diputada d’Esquerra Republicana de Catalunya i Yolanda López, diputada de Catalunya En Comú Podem. L’acollida que els responsables de tots els partits polítics han brindat als representants de FADS ha estat immillorable i s’han mostrat gratament sorpresos per la idea i pel gran desenvolupament del projecte. 

Els responsables polítics han convidat als membres de FADS a participar en algunes comissions parlamentàries relacionades amb els àmbits temàtics de gent gran i noves tecnologies que es desenvolupin en les properes setmanes, quelcom que ha estat molt ben acollit pels membres de FADS. Els diputats també s’han mostrat molt interessats en el punt de vista de la nostra associació en com es pot actuar davant l’escletxa digital que pateixen les persones grans i de les possibles mesures que des dels poders públics es poden posar al respecte. 

Les trobades amb els diputats del Parlament de Catalunya ha servit per iniciar un contacte amb els representants del poble de Catalunya que l’associació espera que sigui molt llarg i pugui aportar solucions i eines a les persones grans per a que puguin disposar d’una alfabetització digital en condicions. A més, FADS considera que és important adreçar-se als representants democràtics i reflexionar sobre els reptes socials i polítics que suposa el creixent envelliment demogràfic i vetllar per una vellesa digna i segura.

Quant a l'autor

Redacció administrator

Periodista, escriptor i expert en comunicació. Llicenciat en Comunicació Àudiovisual per la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna, Universitat Ramon Llull.

Deixeu una resposta