L’ús del mòbil al cotxe causa 390 morts l’any

PerRedacció

L’ús del mòbil al cotxe causa 390 morts l’any

Les distraccions provocades per l’ús del mòbil al volant causen uns 390 morts a l’any a l’Estat espanyol, el 20% del total de morts en accidents de trànsit, a més de prop de 8.000 sinistres amb víctimes. Així ho explica, per primera vegada, un estudi, “Smartphones: l’impacte de l’addicció al mòbil en els accidents de trànsit”, realitzat per la Fundació Línia Directa en col·laboració amb l’Institut Universitari d’Investigació de Trànsit i Seguretat Viària de la Universitat de València (INTRAS), que s’ha presentat aquest dilluns. Aquestes xifres converteixen l’ús de el telèfon mòbil com una de les principals causes de mortalitat a la carretera, a l’altura de l’excés de velocitat (29%) o del consum d’alcohol (26%), segons xifres de la DGT.

Quant a l'autor

Redacció administrator

Periodista, escriptor i expert en comunicació. Llicenciat en Comunicació Àudiovisual per la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna, Universitat Ramon Llull.

Deixeu una resposta