L’escletxa digital dels sèniors a Catalunya Ràdio

PerRedacció

L’escletxa digital dels sèniors a Catalunya Ràdio

Celebrem que la periodista Laia Claret de Catalunya Ràdio hagi fet un reportatge sobre la realitat de l’escletxa digital que pateix la gent gran al nostre país, un problema que la nostra entitat coneix perfectament i que caldria ser abordada especialment des del sector públic però també des de l’àmbit de les empreses i organitzacions empresarials. Us compartim aquest reportatge que posa el dit a la nafra en moltes qüestions que nosaltres hem intentat posar-hi remei localment en els indrets on ens han deixat desenvolupar la nostra tasca.

Quant a l'autor

Redacció administrator

Periodista, escriptor i expert en comunicació. Llicenciat en Comunicació Àudiovisual per la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna, Universitat Ramon Llull.

Deixeu una resposta